Προφίλ

A.S.I.S (American Society for Industrial Security) International, ιδρύθηκε το 1955 και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός ασφαλείας στον κόσμο, με πάνω από 50.000 εγγεγραμμένα μέλη.  Η A.S.I.S International απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου του Security και σκοπός της ίδρυσης και εξάπλωσής της, είναι η αύξηση της παραγωγικότητας και η άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου του Security, με την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υλικών, σεμιναρίων και εκθέσεων, βοηθώντας τους να παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες προδιαγραφών.

Όλα τα μέλη της A.S.I.S μετά την εγγραφή τους, έχουν άμεση πρόσβαση και πληροφόρηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.asisonline.org.
Παράλληλα κάθε μήνα εκδίδεται ηλεκτρονικά το περιοδικό Security Management της A.S.I.S, όπου παρουσιάζονται διάφορα ενδιαφέροντα θέματα από ειδικούς στο Security & στο Safety. Στην Ελλάδα το Aegean Chapter (243) της A.S.I.S International, ιδρύθηκε το 2005 και αριθμεί σήμερα 28 επίλεκτα μέλη, εκ των οποίων τα περισσότερα εργάζονται ως διευθυντές ασφαλείας σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και κρατικούς οργανισμούς ξένων χωρών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, είτε απασχολούνται ως ιδιώτες, σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Στο Aegean Chapter (243) της A.S.I.S International ανήκουν η Κύπρος με 4 μέλη και η Αλβανία με 2 μέλη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση A.S.I.S International – Aegean Chapter (243),  Μηλιώνη 6 – 1ος όροφος – Κολωνάκι, 106 73 Αθήνα τηλ. 210.6915118.